PROTECTIA DATELOR

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Politica de confidentialitate:

Societatea RIA AGRI SOLUTION denumita mai departe RIA AGRI SOLUTION, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.remorciagricultura.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.

Informatii de natura foarte personala.

RIA AGRI SOLUTION nu doreste sa colecteze informatii de natura foarte personala (cum ar fi informatiile asupra opiniilor politice, apartenenta religioasa sau date legate de sanatate sau viata sexuala) prin intermediul acestui website. Daca RIA AGRI SOLUTION va dori sa colecteze astfel de date, vi se va solicita acordul in acest sens. Va rugam sa retineti ca, in cazul in care veti furniza pentru RIA AGRI SOLUTION informatii de natura foarte personala care nu au fost solicitate, sunteti de acord cu utilizarea acestor informatii conform celor descrise mai sus.

"Cookies"

RIA AGRI SOLUTION poate colecta si analiza informatii legate de utilizarea acestui website, inclusiv numele de domeniu, numarul de vizitari, paginile vizitate, site-urile vizitate anterior sau ulterior si durata sesiunilor. Aceste informatii pot fi colectate prin folosirea de "cookies". Un "cookie" este un fisier text de volum mic, plasat pe hard-discul dvs. de catre serverul paginii web. Puteti sa decideti daca doriti sau nu sa folositi "cookies", prin modificarea setarilor browser-ului dvs. Un "cookie" va face utilizarea acestui site mai rapida si mai facila.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, RIA AGRI SOLUTION are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

RIA AGRI SOLUTION se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.remorciagricultura.ro, prin efectuarea de comenzi la produse/servicii, prin completarea formularului de contact, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se apresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de RIA AGRI SOLUTION in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: RIA AGRI SOLUTION, Str. Mircea Voda, nr. 43, bl. M32, et. 5, ap. 18, sct. 3, Bucuresti.

Scopul colectarii datelor:

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, RIA AGRI SOLUTION le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

  • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
  • pentru a va confirma produsele/serviciile pe care le-ati achizitionat si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste produse/servicii;
  • transmiterii de oferte
  • transmiterea datelor cu caracter personal partenerilor contractuali ai RIA AGRI SOLUTION.

RIA AGRI SOLUTION poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale RIA AGRI SOLUTION si ale site-ului www.remorciagricultura.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cand RIA AGRI SOLUTION este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.remorciagricultura.ro implica:

  • efectuarea de comenzi prin RIA AGRI SOLUTION, necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.remorciagricultura.ro, prin formulare de contact in urmatoarele scopuri:

  • intocmirea ofertelor de pret
  • asigurarea serviciilor sau produselor achizitionate de dumneavoastra;
  • facturarii produselor/serviciilor comandate de dumneavoastra;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

RIA AGRI SOLUTION poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

  • realizarii de rapoarte / analize;
  • realizarii de informari in scopuri proprii;
  • Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.remorciagricultura.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.remorciagricultura.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT SAU CARE EXPLOATEAZA ERORI ALE APLICATIEI.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si RIA AGRI SOLUTION va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

CLAUZA DE EXONERARA DE RASPUNDERE

Prevederi generale

Aceasta pagina web, sunteti de acord cu prevederile prezentei Clauze. In cazul vreunui conflict intre termenii si conditiile unor anumite produse si servicii si aceasta Clauza, conditiile specifice respectivelor produse si servicii vor prevala.

Utilizarea site-ului www.remorciagricultura.ro

Informatiile furnizate pe sau prin aceasta pagina web nu trebuie folosite ca substituent pentru nici o forma de consultanta. Deciziile luate pe baza acestor informatii vor fi luate pe contul si riscul dvs.
Cu toate ca RIA AGRI SOLUTION intentioneaza sa ofere informatii precise, complete si actualizate, care au fost obtinute din surse considerate de incredere, RIA AGRI SOLUTION nu ofera garantii sau certitudinea expresa sau implicata, cu privire la faptul daca informatiile furnizate pe sau prin prezentul web-site sunt precise, complete sau actualizate.

RIA AGRI SOLUTION nu certifica si nici nu garanteaza faptul ca acest web-site functioneaza fara erori sau intreruperi.

Nu este permisa utilizarea acestui web-site intr-un mod care ar impiedica folosirea acestuia de alti utilizatori Internet, care ar putea duce la periclitarea/punerea in pericol a functionarii acestui web-site si/sau care afecteaza informatiile furnizate pe sau prin acest web-site sau a software-ului pe care se bazeaza.

Proprietate intelectuala

RIA AGRI SOLUTION, sau proprietarul relevant isi pastreaza toate drepturile (inclusiv de drept de autor, marci inregistrate, brevete, ca si orice alte drepturi de proprietate intelectuala) referitor la toate informatiile furnizate prin sau pe acest web-site (inclusiv toate textele, elementele grafice si logotipurile). Nu aveti dreptul a copia, descarca, publica, distribui sau reproduce in nici un fel informatiile continute pe aceasta pagina web, sub nici o forma, fara aprobarea prealabila scrisa din partea RIA AGRI SOLUTION sau fara aprobarea corespunzatoare a proprietarului. Cu toate acestea, puteti tipari si /sau descarca informatii continute in aceasta pagina web, pentru uzul dvs. personal.

Comunicatii on line

Mesajele pe care le transmiteti catre RIA AGRI SOLUTION prin e-mail ar putea sa nu fie securizate. RIA AGRI SOLUTION va recomanda sa nu transmiteti informatii confidentiale catre RIA AGRI SOLUTION prin e-mail. Daca va hotarati sa trimiteti orice mesaj catre RIA AGRI SOLUTION prin e-mail, dvs. acceptati riscul ca respectivul mesaj sa fie interceptat, folosit necorespunzator si modificat de catre o terta parte.

Excluderea raspunderii

Nici RIA AGRI SOLUTION nici agentii sau subcontractorii acesteia nu vor raspunde pentru nici o dauna directa, indirecta, speciala, incidentala, consecventiala, punitiva sau exemplara, inclusiv, dar fara a se limita la pierderi financiare, profituri pierdute sau incalcarea imaginii de marca (chiar daca RIA AGRI SOLUTION a fost avertizata cu privire la aceasta posibilitate) survenite in orice mod, dar fara a se limita la (i) orice deficiente, virusi sau alte defectiuni produse vreunui echipament sau software, in legatura cu accesul la acest web-site (ii) informatia furnizata in acest web-site, (iii) interceptarea, modificarea sau folosirea necorespunzatoare a informatiilor transmise catre RIA AGRI SOLUTION sau transmise catre dvs., (iv) functionarea sau lipsa de disponibilitate a acestui web-site, (v) utilizarea necorespunzatoare a acestui web-site, (vi) pierderea datelor, (vii) descarcarea sau utilizarea altor produse software puse la dispozitie prin acest web-site, sau (viii) pretentii ale tertilor cu privire la utilizarea acestui web-site.

Excluderea raspunderii se realizeaza totodata in beneficiul directorilor si angajatilor RIA AGRI SOLUTION.

Legislatia aplicabila

Acest web-site si Clauza de eliberare de raspundere vor fi guvernate si interpretate conform legislatiei Romaniei. Toate disputele care rezulta din, sau in legatura cu prezenta Clauza for fi transmise spre solutionare exclusiva catre instantele din Romania.

Modificari

RIA AGRI SOLUTION isi rezerva dreptul de a modifica informatiile furnizate pe sau prin acest web-site, inclusiv termenii acestei Clauze, in orice moment, fara preaviz. Este recomandabil sa revedeti informatiile furnizate pe sau prin acest web-site, inclusiv termenii acestei Clauze, in mod periodic, pentru a constata modificarile.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.